Recommended if You Like
De Deurzakkers Gebroeders Ko Skihut

Genres You Will Love
Pop: Party Pop Moods: Mood: Party Music Holiday: Pop

By Location
Netherlands

Sikspek

Het creatieve team achter de jaarlijkse succesvolle Sinterklaasmusical van de Stichting Centraal Sint Nicolaas Comité Tilburg (in 2012 genomineerd voor de beste sinterklaasvoorstelling van NL), heeft besloten eens op de bühne te staan ipv erachter. Aangevuld met enthousiaste vrienden brengen we ons eerste nummer “Eerst Bob een Biertje”.
Leden

Sikspek bestaat meestal uit 6 leden, soms zijn we met 7 of komen we met 8 en af en toe kunnen er maar 5! In elk geval maken we er altijd een feestje van. Sikspeks originele groep bestaat uit Jos (1), Jos (2), John, Ankie, Anja en Vincent. Het nummer “Eerst Bob een Biertje” is geschreven door onze eigen huiscomponist Jos (3).
Waarom Sikspek?

Waarom Sikspek? Tja waarom! Ons Anja is ermee gekomen, dus je zou het haar kunnen vragen, maar het meest voor de hand is het dat we een liedje over bier hebben en dat bier vaak in een sixpack zit. Hadden we ons zelf dan ook niet kratje, fust of tappie kunnen noemen? Ja maar dat hebben we dus niet gedaan. En daarbij zijn we best vaak met 6! Waarom dan niet gewoon op zijn Engels? Omdat gewoon Engels saaier is dan ongewoon Nederlands!

Read more...