Recommended if You Like
Amy Grant Frank Sinatra Tony Bennett

Genres You Will Love
Kids/Family: General Children's Music Moods: Solo Male Artist Pop: Piano Classical: Bach Folk: Children's Folk

By Location
Spain

Links
FaceBook Pàgina Oficial | Tito Dorca Twitter

Tito Dorca

Tito Dorca edita el seu nou treball discogràfic “En Directe” a través del seu propi segell AMD PRODUCCIONS MUSICALS.

Després dels seus treballs publicats “Son Son” (Setembre 2012) en format físic i MP3, “Cantem amb els Nens” (Novembre 2012) en format MP3, “El Concert, en directe des de l’auditori” (Gener 2013) en format DVD, “En Directe” (Març 2013); aquest només en format MP3, Tito donarà per tancat el cercle de Son Son amb l’edició d’aquest últim editant-lo en format físic i disponible a tot arreu a partir del mes de Desembre 2013.

Tito Dorca va néixer a Salt (Girona) el dia 18 d'Abril de 1966. Molt aviat, als set anys, va entrar al Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona per cursar estudis de piano, conduït per la seva professora particular, Rosa Padrés i influenciat per l'afició a la música de la seva mare Assumpció Dorca i del seu avi Sebastià Dorca, un virtuós del piano conegut a la ciutat de Girona per ser l’organista de la Catedral durant un llarg període.

Als 18 anys es va posar sobre el primer escenari interpretant Gospel i va continuar els directes per diferents escenaris de la província de Girona durant els anys 80. El Gospel ha marcat el seu estil musical fins a dia d'avui.

El 2012, després de molts anys apartat del món musical, torna amb més força que mai amb el seu primer treball discogràfic son son que és presentat al públic a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles el 29 de Setembre de 2012 amb les entrades exhaurides.