Genres You Will Love
Blues: Funky Blues Blues: Rhythm & Blues Moods: Type: Vocal

By Location
Netherlands

Links
Trouble No More on facebook Band Website Follow Trouble No More on Twitter

Trouble No More

Trouble No More – rhythm & blues uit Utrecht

Trouble No More is een gevestigde naam op de Nederlandse bluespodia.
Sinds de oprichting in 1990 trekt de band langs de podia met een energieke live show. Van kroegen en de bekende bluescafés tot aansprekende festivals. Soms op grote podia, dan weer met het drumstel naast het biljart, maar altijd aanstekelijk enthousiast. In 2012 kwam Trouble No More uit op de Dutch Blues Challenge. De internationale jury prees het enthousiasme, de arrangementen, de strakke groove en de professionaliteit. De derde plaats bevestigt de live reputatie van de band.

Trouble No More brengt een swingende rhythm & blues, met Chicago, Texas en ook West Coast invloeden. Gevarieerd, maar steeds herkenbaar. Vast als een huis, en toch altijd open voor de sfeer van het moment. Met veelzijdig gitaarwerk en rauwe stem zet Onno Blok de toon voor de unieke stijl van de band. Gedragen door de strakke ritmesectie van Arie Schilling (bas en zang) en Paul van Berkel (drums en zang) en met dynamisch toetsenwerk van Ton Beukelman (Hammond & piano) is elk optreden van Trouble No More een muzikaal feestje. Als het even kan wordt de band aangevuld met Job Groot op tenorsax.

Trouble No More moet je gezien hebben. Check www.troublenomore.nl voor tourdata, foto’s, muziek en nog veel meer, of volg de band op Twitter: @tnmutrecht

Read more...