Tone E Mark Gjoka | 3000 Vjet Jam Oroshian

Go To Artist Page

Recommended if You Like
Arif Vladi Ilir Shaqiri Mahmut Ferhati

More Artists From
Albania

Other Genres You Will Love
World: Balkan Folk: Traditional Folk Moods: Solo Male Artist
There are no items in your wishlist.

3000 Vjet Jam Oroshian

by Tone E Mark Gjoka

3000 mije vjet kenga e Mirdites
Genre: World: Balkan
Release Date: 

We'll ship when it's back in stock

Order now and we'll ship when it's back in stock, or enter your email below to be notified when it's back in stock.
Sign up for the CD Baby Newsletter
Your email address will not be sold for any reason.
Continue Shopping
available for download only
Share to Google +1

To listen to tracks you will need to update your browser to a recent version.

  Song Share Time Download
clip
1. 3000 Vjet Jam Oroshian
Mark Gjoka
Share this song!
X
3:46 $1.50
clip
2. Jehojne Kullat Ne Qifteli (feat. Tone Gjoka)
Mark Gjoka
Share this song!
X
4:10 $1.50
clip
3. Dom Nikoll Kacorri
Mark Gjoka
Share this song!
X
4:06 $1.50
clip
4. I Thashe Zogut Te Bjeshkes (feat. Tone Gjoka)
Mark Gjoka
Share this song!
X
3:15 $1.50
clip
5. Nje Zambak Mirdite Per Vloren (feat. Tone Gjoka)
Mark Gjoka
Share this song!
X
3:27 $1.50
clip
6. Kenge Per Zef Margjinajn
Mark Gjoka
Share this song!
X
4:06 $1.50
clip
7. Te Bekofte Zoti Moj Mirdite (feat. Taulant Gjoka)
Mark Gjoka
Share this song!
X
3:56 $1.50
clip
8. Xhevahira Prap Lind Ajroja
Mark Gjoka
Share this song!
X
5:10 $1.50
clip
9. Prijesi I Fanit Preng Tuc Doda
Mark Gjoka
Share this song!
X
3:57 $1.50
clip
10. Molle E Vogel (feat. Tone Gjoka)
Mark Gjoka
Share this song!
X
2:51 $1.50
Available as MP3, MP3 320, and FLAC files.

ABOUT THIS ALBUM


Album Notes
Muzika e ketij albumi eshte e mbeshtetur ne jonet e lashta te kenges mirditase qe rrjedh nga pese krojet e bjeshkeve te Oroshit, te Valmorit, te Nderfanes, te Kacinarit dhe te Veles.
Kjo kenge dallohet per melosin e saj tradicional, autokton dhe te paperseritshem.

Lumturohem qe kjo kenge do te vije tek ju e permes saj ju do te njiheni me kengen e lashte dhe te re te Mirdites.

Mark GjokaReviews


to write a review